Hvordan hæver jeg penge på min konto?

Article author
Capital.com Customer Support
  • Oprettet
Af sikkerhedsmæssige årsager returnerer vi penge via samme betalingsmetode, som du brugte til at indskyde på din konto første gang. Det betyder, at hvis du brugte bankoverførsel, sender vi pengene direkte tilbage til din bankkonto. Hvis du brugte et debet- eller kreditkort, overfører vi pengene til det kort, du brugte. Hvis du har flere kort, bliver pengene sendt til det kort, du sidst brugte til at indskyde penge på din konto.

Hvis du vil hæve penge fra din konto, skal du klikke på fanen "Konto", gå til afsnittet "Betalinger" og trykke på knappen "Overfør". Vælg derefter den betalingsmetode, som du brugte til at indsætte pengene, og tryk på "Bekræft" efter at have indtastet beløbet, som skal overføres.

Hvis du stadig har brug for yderligere hjælp eller vejledning, er du velkommen til at kontakte vores supportteam på support@capital.com.